Wat te doen tegen donkere kringen?

Velen van ons zullen in deze tijd weinig slaap hebben door alle zorgen. Helaas, dit is vaak snel af te lezen aan het gebied onder de ogen. We kunnen dit slaaptekort en deze zorgen niet bij je wegnemen, maar we kunnen er natuurlijk wel voor zorgen dat je er fris en stralend uit ziet.  Wil jij graag donkere kringen en vermoeide ogen verminderen? Lees dan verder!

Waarom krijgen we donkere kringen?

De huid rond de ogen is 40% dunner dan de rest van ons gezicht, daarnaast bevat het geen talgklieren, waardoor ze bijzonder gevoelig zijn voor fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen. De eerste tekenen van huidveroudering komen dan ook als eerste onder de ogen. Door middel van de juiste producten kunnen we de structuur van de huid verbeteren, hydrateren en donkere kringen verminderen.

De oplossing

Wil jij dit graag de huid rondom je ogen verbeteren? Dan is ons nieuwste product iets voor jou! Onlangs hebben wij ons nieuwste product, Illuminating Eye Balm gelanceerd. Dit product zorgt voor perfecte correctie en camouflage door middel van de hoge concentratie aan werkstoffen.

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Het bevat een aantal belangrijke ingrediënten, die samen zorgen voor het beste resultaat. Zo bevat het natuurlijke minerale pigmenten die de huid onder de ogen direct een verhelderend effect geven. Ook bevat het komkommer extract. Dit ingrediënt werkt verkoelend en hydraterend, het gebied rondom de ogen is namelijk zeer gevoelig voor uitdroging. Verder is er rode alg aan de balm toegevoegd. Dit ingrediënt is rijk aan digeneaside. Dit betekent dat het ingrediënt ervoor zorgt dat de druk onder de ogen wordt gereguleerd, waardoor het de verschijning van wallen op zowel korte termijn als lange termijn minimaliseert.

Tip

Breng Illuminating Eye Balm met je ringvingers aan. Dit zorgt namelijk voor de lichtste ‘touch’ en daardoor voor de mooiste blend.

Geef een reactie