Smoothes the Skin

Onlangs lanceerden wij ons nieuwste product: Smooth Body Exfoliating Kit. Bijna al onze producten zijn gericht op de huid van het decolletΓ©, hals en gezicht, maar we gaan ook verder. Deze kit bevat namelijk producten speciaal voor de lichaamshuid. 

Complete kit

Smooth Body Exfoliating Kit bevat drie producten: Smooth Body Scrub, Smooth Body Mitt en Smooth Body Lotion. De scrub en lotion bevatten exfoliΓ«rende zuren. Deze zuren behoren, naast CSA, tot een van de[LL2]  meest bewezen ingrediΓ«nten in huidverbetering en geven snelle, effectieve resultaten. 

π‘†π‘šπ‘œπ‘œπ‘‘β„Ž π΅π‘œπ‘‘π‘¦ π‘†π‘π‘Ÿπ‘’π‘ is een rijke, romige scrub die zacht de huid exfolieert door zowel mechanische als chemische exfoliatoren.

𝑀𝑖𝑑𝑑 is een dubbelzijdige exfoliΓ«rende handschoen.

π‘†π‘šπ‘œπ‘œπ‘‘β„Ž π΅π‘œπ‘‘π‘¦ πΏπ‘œπ‘‘π‘–π‘œπ‘› bevat een ultravoedend complex in combinatie met mechanische en chemische exfoliatoren.

De kit is geschikt voor de droge/schilferige huid en ingegroeide haartjes. Daarnaast biedt het een goede voorbereiding op een spraytan of herstelt het eventuele foutjes na een spraytan. In het bijzonder ligt de focus op het verminderen van Keratosis Pilaris.

Keratosis Pilaris 

Nu horen we je hardop denken…. Keratosis Pilaris?

Dit is een huidaandoening die circa 40% van de volwassen treft; het wordt ook wel eens β€˜kippenvel’ genoemd. Het zijn kleine pijnloze bultjes die vaak te vinden zijn op de armen of dijen. De rode bultjes kunnen droog en ruw aanvoelen. Het ontstaan hiervan wordt veroorzaakt door een teveel aan keratine-eiwit dat ophopingen vormt en de haarzakjes blokkeren.

Hoe gebruik je het? 

Wil je weten hoe je onze Smooth Body Kit kunt gebruiken voor optimaal resultaat? Lees hieronder ons stappenplan.

π’π­πšπ© 𝟏: Gebruik Smooth Body Scrub 2-3 keer per week vΓ³Γ³r het nemen van een douche of bad. Masseer Smooth Body Scrub met ronddraaiende bewegingen in de huid. Laat het 5 minuten inwerken voordat het wordt afgespoeld. Per been gebruik je ongeveer de grootte van een walnoot.

π’π­πšπ© 𝟐: Gebruik Smooth Body Mitt met of zonder de scrub. Gebruik droog voor een meer intensievere peeling of vochtig voor een zachtere peeling. Ga zachtjes over de huid met lichte ronddraaiende bewegingen. Spoel nadien de huid af.

π’π­πšπ© πŸ‘: Breng Smooth Body Lotion elke ochtend en avond aan en masseer het met ronddraaiende bewegingen in de huid. Indien nodig, volg met zonbescherming.

π“πˆπ

Was de Mitt voor het eerste gebruik en indien nodig daarna op 30 graden. Laat het aan de lucht drogen.


 

Geef een reactie