Press & Glow

Ken jij ons nieuwste product Press & Glow al? Dit product is een dagelijks exfoliërende PHA-tonic gecombineerd met een natuurlijke enzymactivator voor een stralende huid!

Waarom Press & Glow?

Naarmate we ouder worden, vertraagt onze celvernieuwing cyclus doordat onze natuurlijke afschilferende enzymen beginnen uit te putten. Het is dus van belang dat we onze celvernieuwing blijven stimuleren om het ultieme doel te behalen; een dagelijks stralende huid.

Nu zou je denken dat AHA’s en BHA’s (fruitzuren) hier perfect voor zijn, maar overmatig gebruik hiervan kan mogelijk leiden tot reacties in de huid. Zeker wanneer deze in hoge sterktes worden gebruikt, kan het de huidbarrière aantasten; wat zorgt voor een gevoelige huid. Dit is vooral belangrijk om te overwegen voor mensen die vitamine A gebruiken. Vitamine A zorgt al voor het vernieuwen van huidcellen.

We zagen een kans voor een nieuwe innovatieve formule. Een formule die voorziet in de behoefte van huidverbeteringszuren voor iedere dag. Zo is onze Press & Glow ontstaan; een toner op basis van PHA die perfect is voor dagelijks gebruik, in combinatie met vitamine A, om de huidtextuur te verfijnen en verstopte poriën op afstand te houden. Uiteraard zonder de huid overgevoelig te maken!

Wat zijn PHA’s?

PHA’s (Polyhydroxyzuren) zijn nieuwe generatie exfoliërende zuren. Deze zuren hebben namelijk grotere moleculen, waardoor ze meer moeite hebben om de huid binnen te dringen. Het voordeel is dat ze hierdoor zacht zijn voor de huid en niet te diep de huid in dringen. Op deze manier zorgen ze voor een gecontroleerde exfoliatie en passen perfect in een dagelijkse huidverbeteringsroutine naast onze CSA-filosofie.

Hoe gebruik je Press & Glow in jouw skincare routine?

Breng ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen direct een wattenschijfje doordenkt met Press & Glow aan op de huid. Veeg het wattenschijfje over de huid, zodat alle gebieden zijn behandeld. Let op dat het tere gebied rondom de ogen wordt vermeden.

Wist je dat….

Er van onze Press & Glow ook een refill verkrijgbaar is? Als jouw Press & Glow leeg is, bewaar je de pomp en de doorzichtige dop en plaats je deze op de navulling. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een stralende huid, maar denken we ook aan het milieu!

Heb jij onze Press & Glow al geprobeerd?

Geef een reactie