Niacinamide; de krachtpatser voor een jonger uitziende huid

Rimpels, een onzuivere huid en een ongelijkmatige huidstructuur: het zijn zomaar wat huidproblemen waar we allemaal weleens last van hebben. Samen met het ouder worden, zijn schadelijke invloeden van buitenaf vaak een belangrijke oorzaak van deze problemen. Gelukkig zijn er verschillende producten die hier wat aan kunnen doen én er is iets wat deze producten gemeen hebben.. Velen bevatten het ingrediënt niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3. Daar hoor je steeds meer positieve verhalen over en dat is niet voor niets.

Onmisbaar ingrediënt voor veel huidproblemen

Niacinamide is een onmisbaar ingrediënt bij het oplossen van veel verschillende huidproblemen. Een belangrijk voordeel is dat de huid dit ingrediënt goed verdraagt. Niacinamide is een echte alleskunner, waardoor je het terugziet in veel producten. Het herstelt de vochtbalans van de huid, waardoor het erg geschikt is voor de droge en vochtarme huid. Maar ook voor de vette en gecombineerde huid biedt het uitkomst. Het minimaliseert de talgproductie en kalmeert de huid.

Niacinamide is een échte krachtpatser. Dat komt vooral omdat het een versterkend effect heeft op de natuurlijke huidbarrière. Het maakt ceramiden en vrije vetzuren aan; natuurlijke huidvetten die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, daardoor voorkomt het huidveroudering. Daarnaast is het een krachtig antioxidant. Het gaat ontstekingen in de huid tegen, waardoor het je huid egaliseert. En hoe egaler je huid is, hoe jonger je eruit ziet!

Clarity Peptides van Medik8

Het is dus niet voor niets dat je 10% niacinamide terugvindt in Clarity Peptides van Medik8. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen en gaat verschillende huidproblemen tegen, waaronder een onzuivere huid, een ongelijkmatige huidstructuur en acne. Ook een gestreste huid profiteert van de werking van niacinamide in Clarity Peptides.

Clarity Peptides heeft dus veel voordelen voor de huid. Hieronder hebben we het even voor je op een rijtje gezet.

  • Het kalmeert en vermindert roodheid
  • Het bestrijdt de acneveroorzakende bacterie
  • Het blokkeert de overdracht van melanine
  • Het stimuleert de collageenproductie
  • Het is de perfecte basis voor make-up

Heb jij al eens Clarity Peptides geprobeerd?

Geef een reactie