Over Medik8

Medik8 is ontstaat uit een passie om te streven naar een betere huidconditie en betere resultaten.
 
De oprichter Elliot Isaacs studeerde fysiologie aan de Univsersitieit van Leeds naast farmacologie en biochemie. Zijn zus had destijds te kampen met veel roodheid in de huid. Elliot wilde graag een product ontwikkelen die daadwerkelijk de roodheid verminderde zonder irriterende ingrediënten. Elliot ontwikkelde voor haar een anti-roodheidsproduct, Red Alert Serum. Dit was een anti-roodheid serum met 0,8% vitamine K. Later bleek dit de start te zijn van het merk Medik8.
 
Onze 6 oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld door experts, waarbij we ons richten op veel voorkomende huidproblemen; van anti-ageing en pigmentatie tot roodheid.
Onze producten zijn eenvoudig voor dagelijks gebruik en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten zodat iedereen kan genieten van Beautiful Skin For Life.
Wij zijn experts op het gebied van huidverbetering. Onze missie is om het huidverouderingsproces te vertragen met onze CSA-filosofie. Dit houdt in dat ons advies is om vitamine C met zonbescherming overdag te dragen en vitamine A in de nacht.
 
Onze kennis van ingrediënten en formuleringen weerspiegelt onze tientallen jaren onderzoek, testen en analyses van een ervaren team van biochemici en therapeuten.
Wij begrijpen hoe ingrediënten werken en zijn zeer perfectionistisch bij het creëren van nieuwe formuleringen. Medik8 is een professioneel merk. Wij geloven dat de gezondheid van de huid begint in de salon en raden altijd aan om een Medik8 specialist bij jou in de buurt te bezoeken voor het beste advies op maat.