Je handen verraden je leeftijd!

We willen allemaal graag verzorgd ouder worden en als het even kan, er alles aan doen om onze gezichtshuid te verjongen. Maar wist je dat jouw handen je leeftijd vaak verraden?

In deze tijd, waarin we onze handen meer wassen dan ooi tevoren, verraden onze handen helemaal onze leeftijd. Daar komt nu ook het koude weer bij. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze handen veel te lijden hebben. Kortom, onze handen kunnen nu wel even een flinke portie aandacht gebruiken. De hoogste tijd om je handen thuis eens even flink onder handen te nemen.

Tip: Je kunt je producten voor het gezicht ook voor je handen gebruiken!

Liesbeth Hand Treatment @Home

Om die reden heeft Liesbeth een thuisbehandeling voor jullie handen samengesteld. Lees hieronder het stappenplan.

Stap1 – scrubben

Start deze behandeling voor je handen eens met onze Pore Refining Scrub. Deze scrub heeft een dubbele werking. Het werkt zowel chemisch, door de zuur, als ook mechanisch door de kleine versteende waterplanten die eraan toegevoegd zijn. Op deze manier worden de dode huidcellen verwijderd en kunnen de producten nadien beter worden opgenomen.

Spoel vervolgens de scrub van je handen af en dep ze droog met een handdoek.

Stap 2 – hydrateren

Breng vervolgens enkele druppels van Hydr8 B5 serum aan op je handen en masseer dit in. Dit serum werkt verzachtend op de huid en zorgt ervoor dat de handen worden gehydrateerd.

Stap 3 – verjongen

Breng enkele druppels aan van C-Tetra Serum en masseer ook dit in. Dit serum bevat 7% stabiele vitamine C. Vitamine C heeft vele voordelen voor de huid. Zo herstelt het UV-schade, vermindert het hyperpigmentatie, stimuleert het de collageenaanmaak en biedt een belangrijke antioxidantenbescherming.

Stap 4 – beschermen

Breng een ruime hoeveelheid Hand & Nail Cream aan. Dit is een voedende handcrème met SPF25. Het trekt snel in, maar zorgt wel voor hydratatie.

Stap 5 – even wachten

Trek vervolgens wegwerp handschoenen aan of bedek je handen met folie. Laat de crème voor circa 15 minuten inwerken. Verwijder de handschoenen/folie en masseer de laatste crème in.

Voilà: super zachte handen!


Liesbeth van Rijen – Schoonheidssalon Liesbeth

Geef een reactie